Meny
Kontakta oss
Om oss

Om oss

Vi är ett lokalt familjärt företag som finns i din närhet och som erbjuder hemtjänst, ledsagning, avlösning och hushållsnära tjänster på uppdrag av Nacka Kommun. Annelies Hemtjänstteam har bedrivit hemtjänst i Nacka sedan 2003. Vi är idag ca 100 medarbetare med kontor i både Ektorp Centrum och Saltsjöbaden. Med stor passion för vårt jobb växer vår kundkrets stadigt. Våra kunder är bland de mest nöjda i landet, visar undersökningar

Innan Annelie Strömberg startade Annelies Hemtjänstteam arbetade hon i 20 år inom hemtjänsten i Nacka kommun. Med en stor passion för sitt yrke och idéer om utveckling och förbättringar startade hon företaget år 2003. Med en tydlig värdegrund som bygger på engagemang, kompetens och omtanke arbetar alla medarbetare utifrån mottot:

Våra kunder ska känna sig väl bemötta och trygga genom kompetent och pålitlig personal som ger positiv omsorg, i och utanför hemmet.

Värderingar

Annelies Hemtjänstteam är ett växande företag med många anställda. Därför är det viktigt med gemensamma värderingar som för oss samman hur vi ska bemöta varandra och våra kunder. Det är våra värderingar som gör oss till vilka vi är och hur vi agerar och beter oss i allt vi företar oss.

Vår gemensamma värdegrund utgår från att du som kund hos oss ska ha ett värdigt liv och känna välbefinnande och trygghet. Vi gör det genom att vi har handplockat välutbildad och motiverade merbetare som brinner för att ge god omsorg och service.

Engagemang, kompetens och omtanke
Engagemang

Vi arbetar med ett stort engagemang och med hjärta för en god omsorg genom ett professionellt förhållningssätt.

Kompetens

Vi strävar alltid efter att bli bättre genom att skaffa oss mer kompetens för att ge våra kunder en bättre livskvalitet. Vi lär oss av varandra och delar med oss av erfarenheter.

Omtanke

Vi arbetar för att du ska trivas, känna dig trygg och kunna leva ditt liv som du vill ha det. Vi är ett team som stödjer varandra.

Arbetssätt

Vi har kvalitetssäkrat insatserna och har kontinuerliga uppföljningsmöten och dokumenterad avvikelserapportering. Vi strävar alltid efter att bli bättre och lyssnar på och bemöter synpunkter och klagomål med synsättet att vi kan bli bättre. Våra medarbetare arbetar efter företagets tydliga värderingar, riktlinjer och rutiner. Professionalism och ett gott bemötande är centralt. Du kan alltid känna dig säker på att de medarbetare som kommer hem till dig har rätt utbildning och erfarenhet för jobbet. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper som empatisk och kommunikativ förmåga.

Individuell planering
Vi arbetar hemma hos dig och utgår alltid från din individuella situation och dina önskemål som dokumenteras i en genomförandeplan. De insatser vi gjort hos dig registreras digitalt. Här har vi överblick över allt som rör dig, kan följa upp och utvärdera insatserna.

Fast omsorgskontakt
Hos oss får du en fast omsorgskontakt som har huvudansvaret för din planering och omsorg. Genom att vi arbetar i mindre geografiska omsorgsteam behöver du inte möta fler personer än nödvändigt.

Kompetenta medarbetare
Känn dig trygg i att våra medarbetare är utbildade, erfarna och har hjärtat på rätt ställe. Samtliga medarbetare bär ID-bricka väl synligt samt att vi alltid bär företagets arbetskläder med vår logga för att du ska känna igen oss.

Kundenkät

Goda resultat i Socialstyrelsen undersökning
Vi är väldigt glada och stolta över att vi även i år fått mycket goda resultat i Socialstyrelsen undersökning ”Vad tycker de äldre om äldreomsorgen?” 2023.

Hur nöjd eller missnöjd är du sammantaget med den hemtjänst du har?

Ledningen

Kontoren

Jonas Lundbäck

Jonas Lundbäck
Enhetschef Nacka
jonas.lundback@annelieshemtjanst.se
08-716 53 44 (knappval 1)

Post- och besöksadress:
Ektorpsvägen 2
131 47 Nacka

Rebecka Elveberg

Rebecka Elveberg
Enhetschef Saltsjöbaden
rebecka@annelieshemtjanst.se
08-716 53 44 (knappval 2)

Besöksadress:
Vinterbrinksvägen 57A
133 32 Saltsjöbaden

Huvudkontoret

Jonas Törnqvist

Jonas Törnqvist
VD
jonas@annelieshemtjanst.se

Lotta Österlund

Lotta Österlund
Verksamhetsansvarig
lotta@annelieshemtjanst.se

Styrelse, ägare och nyckeltal

Annelies Hemtjänstteam (org.nr 556351-4560) ingår i Atviva-gruppen.

I styrelsen för Annelies Hemtjänstteam sitter Mikael Lindh, Inger Johansson och Cecilia Halvars Öhrnell.

Se våra finansiella nyckeltal på allabolag.se.

Visselblåsarfunktion

Vi strävar efter att ha en öppen och transparent arbetsplats, där missförhållanden inte ska förekomma.

Vi använder Whistleblower Partners visselblåsarkanal som säkerställer din anonymitet och hög säkerhet och som du når genom att klicka här: Whistleblower Partners visselblåsarkanal

Du kan rapportera missförhållanden om du är eller har varit verksam inom Annelies Hemtjänstteam AB. Vi uppmanar dig att visselblåsa vid misstanke om ett missförhållande inom företaget med allmänintresse av att det kommer fram. Rapporteringen hanteras konfidentiellt.